Sustav eSuvlasnik uspostavljamo sa  ciljem modernizacije, pojednostavljenja pristupa informacijama  i ubrzanja komunikacije sa suvlasnicima koji su zgrade u kojima se nalazi njihov poseban dio nekretnine povjerili na upravljanje društvu Zapad-stan d.o.o.

U okolnostima pandemije, svaki nepotreban izlazak iz sigurnosti doma treba izbjegavati,  a koristeći ovaj sustav putem Vašeg računala moći ćete  pristupiti svim podacima bez potrebe za dolaskom u uredske prostorije Zapad-stan d.o.o.

Pristup financijskom izvješću imali su i do sada svi suvlasnici stambene zgrade, koji su imali zajedničku zaporku za pristup, dok će sustav eSuvlasnik omogućiti individualan pristup svakom pojedinom suvlasniku.

Novosti koje donosi eSuvlasnik su slijedeće :

Suvlasnik pristupa podacima sa svojim računom ( e-mail ) i zaporkom putem kojih ga informatički sustav eSuvlasnik prepoznaje, te mu dozvoljava pristup informacijama o svim prostorima koje ima u vlasništvu te bitnim informacijama i izvješćima  o zgradi u kojoj se prostori nalaze , predstavniku uz mogućnost slanja prijedloga i zahtjeva putem forme na samoj stranici.

Sustav je u završnoj fazi testiranja te očekujemo početak primjene sustava eSuvlasnik do kraja siječnja 2022. godine

 

Share →